Майстер-клас для вчителів початкових класів

Відбувся майстер-клас «Створення онлайн-вікторин та інтерактивних презентацій у сервісі “Quizizz”» для педагогів початкових класів.

12 лютого 2024 року педагоги початкових класів (14 осіб) відвідали майстер-клас «Створення онлайн-вікторин та інтерактивних презентацій у сервісі “Quizizz”». Захід  провела Яна Чернишова, методист кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО.

Під час зустрічі були розглянуті можливості застосування сервісу «Quizizz» для проведення тестів, інтелектуальних ігор, онлайн-вікторин, а також інтерактивних презентацій. Учасники практично опрацювали алгоритм створення власних онлайн-опитувань, розглянули варіативність застосування завдань різного типу в початковій школі.

Педагоги ознайомились також із оновленнями платформи, зокрема з можливістю використання штучного інтелекту для миттєвого створення тестів до текстів, відео та інформації з вебсторінок.

Педагоги позитивно сприйняли можливості застосунку «Quizizz» для створення сучасного дизайну уроку, отримали відповіді на запитання, висловили  подяку за цікаве подання матеріалу.