Луганщина готова до проведення ІІІ етапу мовно-літературних конкурсів

Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО 06 грудня 2023 року відбулась освітня консультація  «Організація та проведення ІІІ етапу ХХІV  Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика та ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка для закладів ЗСО» для керівників закладів освіти, учителів, відповідальних за проведення інтелектуальних змагань та батьків здобувачів освіти.

Захід організувала та провела Ольга Савенкова, методист кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та методики їх викладання ЛОІППО.

Для 42-х учасників була репрезентована інформація про умови проведення учнівських конкурсів, 3-й етап яких відбудеться 09 та 10 грудня 2023 р. Детально було окреслено питання організації мовно-літературних змагань в онлайн-форматі, технічних особливостей надання конкурсних робіт, зокрема алгоритму сканування та форматування. Присутні були ознайомлені з пам’ятками для учасників змагань. Окрема увага була приділена проведенню конкурсів в умовах війни. Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на свої запитання та висловились про готовність здобувачів освіти Луганської області до участі в ІІІ етапах інтелектуальних змагань.