Пропозиції для вчителів англійської мови від Британської Ради в Україні

Image
Дослідження потреб учителів англійської мови
Шановні колеги!
Британська Рада в Україні в межах спільного з Міністерством освіти і науки України проєкту «Професійний розвиток учителя англійської мови» проводить опитування вчителів, яке допоможе визначити ваші потреби в подальшому професійному розвитку.
Опитування доступне за посиланням https://forms.office.com/r/3YrAa5gMBp
Кінцевий термін заповнення анкети: 30 травня 2022 року.

Ваші відповіді допоможуть розробити програми безперервного професійного розвитку для вчителів англійської мови. 

Навчання англійської мови в 5–6 класах
Британська Рада в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України та обласних закладів післядипломної  педагогічної освіти  продовжує програму підвищення кваліфікації педагогічних працівників (учителів англійської мови) ЗЗСО відповідно до Концепції «Нова українська школа».
Підготовка вчителів розпочнеться 30 червня 2022 року на платформі Online Teacher Community (ОТС) і триватиме 6 тижнів.
Змішане навчання на платформі складається з асинхронного обов'язкового компонента, що охоплює онлайн-курс (5 модулів), участь у форумах за тематикою кожного модуля, ознайомлення з додатковими матеріалами платформи, та синхронного обов'язкового компонента – участі в онлайн-сесіях на платформі Zoom.
Фасилітатори підтримуватимуть учителів на платформі ОТС і на форумах, а також проводитимуть онлайн-сесії на платформі Zoom.
Розклад та програма навчання будуть відправлені зареєстрованим учасникам.
Учасники, які повністю пройдуть курс (100 % виконають модулі програми, візьмуть активну участь в усіх онлайн-сесіях на платформі Zoom та дискусіях на форумах) отримають сертифікати Британської Ради в Україні.
Реєстрація на курс доступна за посиланням https://forms.office.com/r/zhT06sVW0W
Кінцевий термін реєстрації: 14 червня 2022 року.