Розпочався онлайн-марафон «Серпневі зустрічі для педагогічних працівників – 2022»

З метою підготовки педагогічних працівників закладів освіти до нового 2022–2023 навчального року Луганський ОІППО проводить онлайн-марафон «Серпневі зустрічі для педагогічних працівників – 2022».

У межах онлайн-марафону заплановані різноманітні заходи (науково-методичні семінари, тренінги та консультації). Перший захід – консультація для педагогічних працівників закладів освіти Луганщини «Сертифікація вчителя – розвиток, можливості, визнання» – відбувся 02 серпня 2022 року.

Ядвига Голенач, завідувач сектору роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Луганській області, провела консультацію із 14 педагогічними працівниками, які зареєструвалися на цей захід.

Освітяни отримали відповіді на актуальні питання. Ідеться, зокрема, про роз’яснення щодо етапів сертифікації, процедури реєстрації, особливостей проходження сертифікації педагогічних працівників у цьому році. Ядвига Голенач звернула увагу учасників на те, що цього року під час реєстрації можна обрати місто, у якому педпрацівник бажає проходити незалежне тестування. Це корисна опція, зокрема, для вчителів, що перемістилися з окупованих територій Луганщини й інших регіонів. Також у зв'язку з тим, що Донецький РЦОЯО перемістився до м. Дніпро, пакет документів для реєстрації потрібно відправляти за адресою: вул. Новоселівська, 27, м. Дніпро, 49083 (із приміткою «Для Донецького РЦОЯО») або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Реєстрація для проходження сертифікації розпочалася 01 серпня і триватиме до 15 серпня. 

 

Консультація щодо сертифікації вчителів відкрила онлайн-марафон для освітян Луганщини. Реєстрація на інші заходи в межах марафону  «Серпневі зустрічі для педагогічних працівників – 2022» доступна за посиланням...