У межах онлайн-марафону «Серпневі зустрічі для педагогічних працівників» відбулась консультація «Цифрові інструменти Google для організації змішаного навчання»

04 серпня 2022 року в межах онлайн-марафону «Серпневі зустрічі для педагогічних працівників Луганщини» відбулась консультація «Цифрові інструменти Google для організації змішаного навчання».

Олена Буряк, завідувач кафедри природничо-наукових дисциплін та методики їх викладання Луганського ОІППО, та Ольга Кечик, завідувач кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, провели консультацію з 18 педагогічними працівниками закладів освіти Луганщини.

Під час консультації освітяни отримали відповіді на актуальні питання щодо можливостей використання цифрових інструментів Google для організації змішаного навчання і підвищення ефективності освітнього процесу. Зустріч у форматі відеоконференції Google Meet передбачала демонстрацію екрану учасниками заходу для вирішення проблемних ситуацій.

Підсумкові коментарі педагогів підкреслили ключову тезу про потужний ресурсний потенціал цифрових інструментів Google задля створення ситуації успіху й забезпечення комфортних умов навчання для учасників освітнього процесу.