Увага! Спецкурс для освітян «Перша психологічна допомога учасникам освітнього процесу в період воєнного та повоєнного часу»

З метою підвищення професійного рівня педагогічних працівників закладів освіти та опанування ними сучасних технологій першої психологічної допомоги ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» розроблено спецкурс для слухачів очно-дистанційної форми навчання «Перша психологічна допомога учасникам освітнього процесу в період воєнного та повоєнного часу».

Спецкурс рекомендований керівникам та педагогічним працівникам закладів освіти, викладачам інститутів післядипломної педагогічної освіти, практичним психологам, соціальним педагогам, а також усім, хто цікавиться зазначеною темою.

Цей курс розроблено за моделлю змішаного навчання (blended learning), що охоплює: 10 мультимедійних уроків у міжнародному форматі SCORM; додаткові матеріали; практичний тренінг, під час якого українські освітяни опанують техніку визначення психологічного стану дітей за всесвітньо відомою методикою «Save the children», яка підтверджена як в Україні, так і у світі.

Практичний тренінг щодо техніки визначення психологічного стану дітей за методикою «Save the children» можна відвідати онлайн, зареєструвавшись за посиланням https://bit.ly/3wmSMN1. Достатньо відвідати один тренінг у будь-яку з дат: 20 липня, 30 серпня 2022 року. У ці дні тренінг розпочнеться о 15.00.

Свідоцтво за курс буде видано лише після проходження 10 мультимедійних уроків у міжнародному форматі SCORM та участі у вебінарі (залежно від обраної дати).

Докладніше...