Вебінар для вчителів технологій Луганщини «Підтримуємо традиції НУШ. Якісний і цікавий урок технологій: досвід та поради»

08 лютого 2024 року відбувся вебінар «Підтримуємо традиції НУШ. Якісний і цікавий урок технологій: досвід та поради».

Захід був  організований видавництвом «Ранок» для вчителів технологій закладів загальної середньої освіти.

Учителі технологічної освітньої галузі з Луганської області приєднались до вебінару, щоб обговорити ключові аспекти якісного та цікавого уроку технологій у контексті Нової української школи.

З вітальним словом до учасників звернулась Оксана Рачок, методист кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО.

Спікеркою заходу була Ірина Ходзицька, учителька технологій та трудового навчання школи № 243 м. Києва, відмінниця освіти України, співавторка підручників «Технології» і «Трудове навчання» та однойменних модельних навчальних програм для 5–6 і 7–9 класів.

Ірина Ходзицька виступила з презентацією підручника «Технології» для 7 класу. Вона акцентувала увагу на темах, які сприяють розвитку творчого мислення та практичних навичок учнів, а також висвітлила зміст, структуру й особливості підручника, що дозволило вчителям отримати чітке уявлення про його організацію та можливості використання на уроках.

Освітяни брали активну участь у заході: висловлювали думки про сучасні підходи до викладання технологій і обмінювались цікавими ідеями. Зустріч стала платформою для творчого обговорення та взаємного навчання педагогів.