Відбулась консультація «Підвищення кваліфікації. ІІ півріччя 2022 року»

Проведення освітянських серпневих заходів перед початком нового навчального року є багаторічною доброю традицією в Луганському ОІППО.  

У межах онлайн-марафону «Серпневі зустрічі для педагогічних працівників Луганщини» 19 серпня 2022 року відбулась консультація «Підвищення кваліфікації. ІІ півріччя 2022 року».

Захід провели Ольга Касьянова, заступник директора з наукової роботи Луганського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, та Олена Нікітченко, методист кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та методики їх викладання Луганського ОІППО.

Під час консультації педагогічні працівники отримали інформацію щодо організації освітнього процесу на курсах підвищення кваліфікації в ІІ півріччі 2022 року. Модератори заходу проінформували педагогів, що освітній процес у Луганському ОІППО відбувається відповідно до планів-графіків курсів підвищення кваліфікації на 2022 рік на безоплатній основі. Також цікаво було дізнатися, що освітяни Луганщини мають змогу долучитися до будь-яких курсів підвищення кваліфікації або курсів за проблемою без попередньої реєстрації та укладених договорів щодо підвищення кваліфікації. Спікери наголосили на тому, що Луганський ОІППО має ліцензію на підвищення кваліфікації, тому результати підвищення кваліфікації в закладі не потребують окремого визнання чи підтвердження.

Запрошуємо на курси підвищення кваліфікації до Луганського ОІППО!