Відбувся обласний інструктивно-методичний семінар для вчителів математики та фізики

24 квітня 2024 року проведено обласний інструктивно-методичний семінар для вчителів математики та фізики «Підсумки 2023–2024 навчального року та особливості проведення національного мультипредметного тесту з математики та фізики».

Олена Костоглодова та Лариса Стецюк, методисти кафедри природничо-наукових дисциплін та методики їх викладання Луганського ОІППО, проінформували педагогів області про участь у ІV етапі Всеукраїнських олімпіад з фізики, математики, астрономії та конкурсі «Учитель року – 2024» (номінація «Фізика»).

Супроводжувала команду на олімпіаду в Закарпаття вчитель-методист    математики    Ліцею багатопрофільного міста Сєвєродонецька  Людмила Литвиненко, яка поділилась враженнями про участь в олімпіаді.

Валерія Дікарєва, учитель фізики Кремінського ліцею № 3 Кремінської міської ради Луганської області, учасниця Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» в номінації «Фізика», розповіла про свій конкурсний урок  колегам.

Після завершення навчання учні складають національний мультипредметний тест, тому це питання є важливим для кожного вчителя.  

Методисти проінформували щодо особливостіей проведення НМТ – 2024 в Україні з математики та фізики, ознайомили вчителів із подібними іспитами в інших країнах світу, надали практичні поради з підготовки випускників до тесту.