За участю представників Луганського ОІППО відбувся Всеукраїнський PlayМарафон «Діяльнісний підхід крокує Україною»

01–03 лютого 2022 року відбувся Всеукраїнський PlayМарафон «Діяльнісний підхід крокує Україною». У заході взяли участь 100 педагогічних працівників з різних регіонів України. 

Триденний захід організовано в співпраці із Запорізьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, Черкаським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради за сприяння фонду The LEGO Foundation в Україні.

З вітальною промовою до учасників звернулась Оксана Рома, керівниця освітніх ініціатив The LEGO Foundation.

Марафон стартував 01 лютого із Запоріжжя. Тетяна Гура, Людмила Шульга, Ольга Байєр та Юлія Чемодурова (співробітники науково-дослідної лабораторії «Науково-методичний супровід розвитку професійної компетентності педагогів щодо фасилітації гри та реалізації ігрових методів навчання в освітньому просторі Запорізького регіону» Запорізького ОІППО) ознайомили учасників заходу з особливостями халабудної педагогіки як інструменту забезпечення діяльнісного підходу в просторі класу в позаурочний час.

02 лютого Людмила Добровольська, Вікторія Андросова, працівники відділу початкової освіти Черкаського ОІППО, провели майстер-класи за темами «Бриколаж як освітній тренд для розвитку креативності учнівства» та «Кроссенс як сучасний прийом візуалізації навчального матеріалу».

03 лютого Яна Чернишова, Інна Шахно, методисти кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, провели інтерактивну зустріч у Школі цифрового інтерактиву.

Організатори, представники інститутів, тренери та педагоги отримали незабутні враження від участі в марафоні, який став реальною комунікативною платформою для спілкування та обміну досвідом освітян.

Учасники висловили подяку за високий рівень організації заходу та актуальність обговорених питань.

Сертифікати про участь можна отримати за посиланням:

Сертифікати 1-й день

Сертифікати 2-й день

Сертифікати 3-й день