Курси за проблемою в Луганському ОІППО (квітень – червень 2022 року)

Шановні колеги!

У зв'язку з воєнними діями на території України, зокрема і в Луганській області, змінено графік курсів підвищення кваліфікації Луганського ОІППО.

У квітні – червні 2022 року педагогічні працівники закладів освіти Луганщини, зокрема внутрішньо переміщені особи, а також усі зацікавлені педагогічні працівники інших закладів освіти можуть пройти курси за проблемою обсягом 6 годин. Навчальні заняття проводитимуться за допомогою дистанційних технологій у синхронному форматі (співпраця в режимі реального часу під час відеозв’язку).

Пропонуємо вам ознайомитись із переліком та графіком проведення курсів за проблемою за посиланням: https://cutt.ly/CFGvkmF

Зареєструватися на обрані курси можна за посиланням https://forms.gle/NL3fhyrUML6rnSde8      

Звертаємо увагу, що підвищення кваліфікації відбувається на безоплатній основі.

Перелік документів про підвищення кваліфікації (відомості видачі свідоцтв та сертифікатів) буде оприлюднено на вебсайті Луганського ОІППО протягом 15 календарних днів після закінчення курсів у розділі Підвищення кваліфікації – Документи про підвищення кваліфікації – Відомості.

Сертифікати курсу за проблемою в електронному форматі будуть розміщені на вебсайті Луганського ОІППО протягом 15 календарних днів після закінчення курсів у розділі Підвищення кваліфікації – Документи про підвищення кваліфікації – Сертифікати.