Запрошуємо освітян до навчання на міжнародній освітній онлайн-платформі www.vchytel.com.ua

Шановні освітяни!
Запрошуємо вас до навчання на міжнародній освітній онлайн-платформі  www.vchytel.com.ua.
Платформа розроблена в межах литовсько-українського проєкту «Update 2021: розвиток системи дистанційного підвищення кваліфікації вчителів», який реалізується Литовським центром дітей та молоді (м. Вільнюс), Луганським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (м. Сєвєродонецьк) та Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (м Краматорськ) за фінансової підтримки Литовського фонду співробітництва з метою розвитку при Міністерстві закордонних справ Литви.
Освітню платформу створено з метою популяризації кращих практик якісного дистанційного навчання фахівців Литви та України. Навчання здійснюється відповідно до освітньої програми підвищення кваліфікації обсягом 54 академічних години (1,8 кредита ЄКТС). Зазначена програма спрямована на набуття і вдосконалення загальних та професійних компетентностей педагогічних працівників й оновлення освітнього процесу в закладах освіти відповідно до концептуальних положень Нової української школи. 
Модулі навчання:
  • «Лідерство та управління шкільною спільнотою»;
  • «Методи інклюзивної освіти для дистанційного навчання»;
  • «Спілкування з учнями та їх мотивування»;
  • «Зміцнення емоційного благополуччя дітей у школі»;
  • «Зміцнення специфічних предметних навичок і дидактичних компетенцій».
Опанувавши зміст усієї програми (п’ять модулів або одного / декількох модулів, учасник отримає сертифікат визначеної чинним законодавством України форми. Сертифікат видається за умови перегляду онлайн-занять у повному обсязі. Система автоматично фіксує час й обсяг навчання та після успішного проходження тестування генерує сертифікат про підвищення кваліфікації.
Кількість годин, зазначених у сертифікаті, зараховується до загального обсягу годин на підвищення кваліфікації, визначених на 5 років (не менше 150 годин).
На освітній платформі створено блог для освітян, який містить корисні інформаційні матеріали щодо  організації освітнього процесу в умовах воєнного стану.
Бажаємо успіхів!