Освітяни Луганщини взяли участь у консультаційній зустрічі, присвяченій організації освітнього процесу в умовах воєнних дій

Продовжує діяльність консультаційний центр, створений у Луганському ОІППО з метою інформування педагогічних працівників, розв’язання нагальних проблем, безперервної комунікації та підтримки.

Консультаційний центр, зокрема, надає можливість педагогічним працівникам Луганщини:

  • отримати термінову коротку консультацію фахівців інституту;
  • отримати офіційну відповідь Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти;
  • узяти участь у консультаційній зустрічі з фахівцями інституту та колегами з інших установ, які долучаються до співпраці.

14 вересня відбулась чергова консультаційна онлайн-зустріч. Цього разу вона була присвячена актуальним питанням  організації освітнього процесу в умовах воєнних дій. Спікер консультації – Тетяна Ткачова, заступник директора Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації. До заходу долучились 87 педагогічних  працівників. З освітянами спілкувалась також Ольга Касьянова,  заступник директора з наукової роботи Луганського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент.

Тетяна Ткачова окреслила пріоритетні напрями розвитку освіти в умовах воєнного часу, розповіла про особливості початку нового навчального року, навела оновлені статистичні дані щодо закладів освіти й кадрового складу, проінформувала про матеріально-технічне та фінансове забезпечення. Значна частина питань стосувалась майбутнього освіти після деокупації Луганщини, зокрема відновлення зруйнованих освітніх закладів, забезпечення педагогічними кадрами тощо. Окремо наголошувалось на тому, яка велика відповідальність зараз покладена на освітян, що тримають освітянський фронт, зокрема й у Луганській області.

Консультаційна зустріч допомогла освітянам отримати відповіді на актуальні питання, обмінятися думками з колегами, відчути підтримку.

Ознайомитись із графіком консультаційних зустрічей можна на сторінці консультаційного центру; щомісяця контент зустрічей оновлюватиметься.

Запрошуємо до консультаційного центру!