Підготовка освітніх експертів

14–16 лютого 2024 року в співпраці з управлінням Державної служби якості освіти у Луганській області відбулась підготовка експертів з питань оцінювання професійних компетентностей учителів початкових класів під час сертифікації – 2024.

Навчання провели Яна Чернишова, методист кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, та Надія Петрова, учитель Гірського ліцею Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району. Навчання пройшли 15 педагогів початкових класів.

Василь М’ягкоход, координатор навчання, завідувач сектору роботи з експертами регіонального управління ДСЯО, побажав присутнім натхнення та творчого підходу до роботи.

Під час зустрічі розглянули теми щодо організації третього етапу сертифікації у 2024 році, обговорили професійні компетентності вчителя початкових класів, опрацювали особливості вивчення практичного досвіду роботи учасника сертифікації та технологію його експертного оцінювання.

Учасники опрацювали алгоритм спостереження за практичною діяльністю вчителя, підготували питання для проведення інтерв’ю з педагогом, заповнили робочу документацію.

Зичимо освітнім експертам успішного застосування отриманих знань, натхнення та творчого підходу до роботи, подальшого професійного зростання і нових перемог!