Консультаційна зустріч «Особливості викладання курсу за вибором "Навчаємось жити в громаді"»

Відповідно до графіка роботи консультаційного центру Луганського ОІППО 15 лютого 2024 року відбулась консультаційна онлайн-зустріч «Особливості викладання курсу за вибором "Навчаємось жити в громаді"».

Захід провели Ольга Кечик, завідувач кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, кандидат педагогічних наук, та Віта Байдик, доцент кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, кандидат психологічних наук, доцент.

«Навчаємось жити в громаді» – курс за вибором, який виділяється з-поміж інших. По-перше, тут менше теорії, а більше практики. По-друге, у його межах учнівська молодь ознайомлюється з роботою органів місцевого самоврядування, а також дізнається про інструменти активної та відповідальної участі в житті школи та громади, зокрема через реалізацію дослідницьких і соціальних проєктів.

Курс за вибором «Навчаємось жити в громаді», який розробили експерти проєкту «DECIDE», отримав гриф «Схвалено для використання в освітньому процесі». Він зареєстрований у Каталозі надання грифів навчальній літературі і навчальним програмам за № 3.0312-2022.

У заході взяли участь педагогічні працівники закладів освіти Луганщини із Сєвєродонецької та Чмирівської ТГ.