Учителі-предметники 5–6-х класів пройшли навчання за освітньою програмою курсу за вибором «Діяльнісний підхід як наскрізний в освітньому процесі базової школи»

11 грудня 2023 року відбулось навчання за освітньою програмою курсу за вибором «Діяльнісний підхід як наскрізний в освітньому процесі базової школи» у форматі онлайн-тренінгу для вчителів 5–6-х класів, що забезпечують реалізацію Державного стандарту базової середньої освіти у 2023/2024 навчальному році.

Тренінги відвідали 36 педагогів закладів загальної середньої освіти Луганської області.

Разом з тренерками Ольгою Кечик, Інною Шахно та Яною Чернишовою педагоги опрацювали поняття діяльнісного підходу, його місце в базовій освіті, дослідили характеристики діяльнісного навчання.

Під час групової взаємодії висували ідеї і пропозиції, створювали разом дизайн уроків, обговорювали нові можливості розвитку наскрізних умінь, агентності та креативності дитини в базовій школі та отримали практичні кейси реалізації діяльнісного підходу.

Педагоги значно підвищили практичні навички застосування навчання в дії в усіх освітніх галузях, набули нового досвіду використання діяльнісних методів у власній професійній діяльності.

Бажаємо колегам успішного втілення в освітню практику діяльнісних методів навчання! Тільки разом до успішних трансформацій в освіті!