Відбулось засідання вченої ради Луганського ОІППО

18 травня 2022 року відбулось чергове засідання вченої ради Луганського ОІППО, на якому були присутні 17 членів ученої ради та більшість педагогічних працівників колективу. Засідання відбулось в онлайн-форматі.

Під час роботи були розглянуті такі питання:

  1. Про роботу кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та методики їх викладання над науковою проблемою «Розвиток професійної компетентності педагога шкільної соціально-гуманітарної освіти» (доповідач: Олена Короткова, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та методики їх викладання).
  2. Про підготовку педагогічних працівників до впровадження STEM-освіти (доповідач: Олена Буряк, завідувач кафедри природничо-наукових дисциплін та методики їх викладання).
  3. Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад (доповідачі: Ірина Цимбал, директор Луганського ОІППО, Ірина Тімошина, інспектор з кадрів). До участі в конкурсі на посаду завідувача кафедри педагогіки та психології були надані документи одного науково-педагогічного працівника – Ольги Кечик, старшого викладача, в. о. завідувача кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО. Відбулась процедура таємного голосування в онлайн-форматі за допомогою додатка «Mentimeter». Усі члени вченої ради одноголосно підтримали кандидатуру Ольги Олександрівни. Вітаємо! І бажаємо наснаги у виконанні  функціональних обов’язків!

Наприкінці засідання були оговорені питання з приводу організації дистанційної роботи інституту.