Засідання вченої ради Луганського ОІППО

26 березня 2024 року відбулось засідання вченої ради Луганського ОІППО. На заході були присутні 16 членів ученої ради та більшість педагогічних працівників колективу. Засідання відбулось в онлайн-форматі.

Під час роботи були розглянуті такі питання:

1. Про ефективність та перспективи співпраці кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та методики їх викладання з освітніми установами та громадськими організаціями (доповідач: Олена Короткова, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та методики їх викладання). Під час розгляду питання було проаналізовано співпрацю кафедри з науковими центрами, освітніми установами, громадськими організаціями та участь у міжнародних проєктах. Надано статистичні дані щодо проведених педагогічних заходів у межах реалізації такої взаємодії та кількості учасників, залучених до цих заходів. Також були окреслені стратегічні напрями щодо подальшої співпраці з освітніми установами та громадськими організаціями.

2. Звіт співробітників інституту про перебіг виконання дисертаційних робіт (доповідач: Світлана Силкіна, викладач кафедри педагогіки та психології). Аспірантка звітувала про хід дисертаційного дослідження, про поширення результатів дослідження під час наукових заходів, написання статей у фахових наукових виданнях. Представила план подальшої роботи щодо реалізації поставлених завдань дисертаційного дослідження.

Наприкінці засідання були обговорені питання щодо роботи інституту.