Відбулась консультація «Особливості використання метафоричних асоціативних карток “Монстрики почуттів” у роботі психологів та соціальних педагогів»

У межах роботи консультаційного центру Луганського ОІППО 04 жовтня 2023 року відбулась онлайн-консультація «Особливості використання метафоричних асоціативних карток “Монстрики почуттів” у роботі психологів та соціальних педагогів».

Модератором заходу виступила Світлана Силкіна, старший викладач кафедри педагогіки та психології Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Під час зустрічі учасники мали змогу ознайомитись із особливостями та перевагами використання асоціативних карток «Монстрики почуттів» у режимах офлайн та онлайн. Також практичні психологи та соціальні педагоги отримали практичні навички застосування різноманітних технік цієї методики. Опанування цього інструменту дозволить фахівцям психологічної служби закладів освіти використовувати метафоричні картки в процесі індивідуальної та групової роботи з учасниками освітнього процесу.

Зустріч відбулась у позитивній та доброзичливій атмосфері. Після завершення заходу всі присутні мали змогу отримати корисні матеріали відповідно до теми консультації.