Відбувся обласний інструктивно-методичний семінар «Вимоги Державного стандарту базової середньої освіти в соціальній та здоров’язбережувальній галузі»

30 серпня 2023 року в Луганському ОІППО відбувся обласний інструктивно-методичний семінар «Вимоги Державного стандарту базової середньої освіти в соціальній та здоров’язбережувальній галузі».

Семінар провела методист кафедри управління освітою Луганського ОІППО Світлана Галушко. Захід відбувся в межах освітньої платформи «Серпневі настанови – 2023».

Освітяни обговорили та проаналізували основні нормативно-правові засади й методики викладання предметів соціальної та здоров'язбережувальної галузі у 2023/2024 н. р. У полі зору педагогів були актуальні в онлайні методи й форми освітньої діяльності, що спрямовані на  розвиток в учнівства розмаїття  компетентностей, сприятливих для здоров’я, безпеки, добробуту, успішної соціалізації та самореалізації особистості.

Наприкінці семінару учасники обмінялись побажаннями успіхів, витримки й натхнення,  емоційно підтримали одне одного та подякували за можливість побути в спільноті активних педагогів Луганщини.