Відбувся семінар-тренінг «Створення ефективного партнерства в ЗЗСО для успішного розвитку особистості»

Відповідно до плану роботи Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 30 квітня 2024 року відбувся обласний  семінар-тренінг «Створення ефективного партнерства в ЗЗСО для успішного розвитку особистості».

У заході взяли участь 68 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Луганщини.

Організатор семінару-тренінгу – Ірина Калько, доцент кафедри природничо-наукових дисциплін та методики їх викладання, кандидат педагогічних наук, доцент.

Учасники заходу акцентували увагу на тому, що ефективне партнерство в освітньому закладі відіграє ключову роль щодо успішного розвитку особистості учня. Спільна праця вчителів, учнів, батьків  сприяє створенню середовища, де кожен має можливість реалізувати свій потенціал та досягти успіху. Педагогічні працівники наголошували на важливості підвищення рівня батьківської компетентності, що є невіддільним складником успішного розвитку дітей. Цей процес вимагає творчих зусиль, самоосвіти та постійного розвитку.

Сподіваємося, що знання, здобуті під час семінару-тренінгу, стануть у пригоді й використовуватимуться освітянами в практичній діяльності.