Зустріч регіональних координаторів підвищення кваліфікації щодо реалізації програми «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

22 вересня 2023 року в місті Івано-Франківську відбулась координаційна зустріч представників закладів післядипломної педагогічної освіти стосовно реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» в межах підтримки відновлення освіти України The LEGO Foundation.

Зазначена програма має на меті максимально охопити навчанням учителів 1–4 класів закладів державної та комунальної форм власності протягом жовтня 2023 року – квітня 2024 року.

Зустріч об’єднала 25 представників ІППО та тренерів команди The LEGO Foundation на чолі з Оксаною Ромою, керівницею освітніх ініціатив фонду в Україні. Усіх присутніх привітали зі стартом нової ініціативи Віктор Кімакович, директор Департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації, та  Роман Зуб’як, ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Луганський ОІППО на заході представляла Яна Чернишова, методист кафедри педагогіки та психології.

У творчому освітньому колі учасники узгодили план заходів та модель співпраці Міністерства освіти і науки України, The LEGO Foundation та закладів післядипломної педагогічної освіти щодо реалізації програми.

Креативним, дієвим та мотивувальним – таким виявився цей захід для регіональних координаторів підвищення кваліфікації.