Розпочався проєкт професійного розвитку «Інтерактивний навчальний контент: від створення до реалізації»

25 вересня 2023 року відбулась перша творча зустріч проактивних учителів Луганщини – учасників проєкту професійного розвитку «Інтерактивний навчальний контент: від створення до реалізації».

Педагоги об'єднались для обговорення та демонстрації новітніх підходів до освіти. Під час заходу учасники мали можливість ознайомитись із цифровою платформою «Genially», яка відкриває безмежні можливості для творчості та втілення ідей щодо створення різноманітного освітнього контенту.

Учасники обговорювали стратегії створення та впровадження інтерактивних навчальних матеріалів, зокрема інтерактивних плакатів, а також обмінювались ідеями та найкращими практиками.

Ця подія підкреслює важливість неперервного професійного розвитку педагогів та відкриває нові горизонти для впровадження інноваційних методів навчання в освітньому процесі.

Луганський ОІППО залишається прихильником постійного вдосконалення освітнього середовища й підтримує ініціативи, спрямовані на підвищення якості навчання та розвиток освіти на Луганщині.

Для отримання додаткової інформації про проєкт і майбутні заходи інституту щодо розвитку цифрової компетентності вчительства долучайтесь до спільноти «InfoТорба цифрового вчителя».